BCX tutorijali Klikova: 6620

Kako dodati adresu za slanje i poslati coine?

Kako biste što brže i jednostavnije razumjeli proces slanja određene

kriptovalute na drugu adresu neophodno je da pratite sledeće instrukcije.

Najprije je neophodno da WALLET kriptovalute kojom želite trgovati, ili koju želite poslati, bude kreiran. To ćete učiniti izborom opcije „Novčanici“, gdje imate ponuđene kripto novčanike kao i KM novčanik. Da biste kreirali wallet za određenu kripto valutu dovoljno je samo da kliknete na „Kreiraj moj novčanik“ u odgovarajućem kripto novčaniku koji Vam je potreban. Nakon klika wallet će se automatski generisati.

Da biste određenu količinu kriptovalute poslali na drugu adresu, nakon kreiranja novčanika, neophodno je najprije da dodate adresu na koju želite poslati koine. Naime, nakon klika na opciju "Slanje" u odgovarajućem kripto novčaniku otvoriće Vam se novi prozor gdje ispod polja adresa treba da kliknete na "Dodaj adrese". Nakon toga unesite proizvoljan naziv adrese i kopirajte adresu primaoca (molimo Vas da obratite pažnju na pravilan unos adrese jer u suprotnom rizikujete da nepovratno izgubite svoje koine). Nakon što ste dodali adresu sistem će Vam otvoriti tzv.registar adresa gdje se nalaze sve adrese koje ste dodali, te je po tome potrebno opet izabrati opciju Novčanici->odgovarajući kripto novčanik-> Slanje.
Nakon klika na opciju slanje otvara Vam se novi prozor gdje u padajućem meniju možete izabratii adresu koju ste prethodno dodali. Potrebno je da popunite preostala polja koja se tiču unosa željene količine koina koju želite poslati , unosa transakcione lozinke te klika na "Pošalji". 

Primalac bi koine trebao primiti u roku od nekoliko minuta, a status Vaše transakcije možete vidjeti u opciji Transakcije -> Kripto isplate.

Da biste bolje razumjeli funkcionisanje ove opcije kliknite OVDJE.

Vaš BCX tim!

 
 
 
 
Štampa