BCX novosti Klikova: 3553

Dobrodošli na BCX.ba

Dobrodošli na BCX.ba, prvu Blockchain platformu za trgovanje, razmjenu, čuvanje i upravljanje digitalnom imovinom 

u Bosni i Hercegovini.

BCX.ba je zamišljen i kreiran kao prvi portal na tržištu Bosni i Hercegovine za ulazak u kripto svijet koji čine brojni proizvodi zasnovani na Blockchain tehnologiji. Na našoj platformi ćete moći da vršite kupovinu i prodaju za Konvertibilne Marke, trgujete Vašim kriptovalutama i tokenima na berzi, da čuvate i upravljate sa Vašom digitalnom imovinom.

Zbog tehničkih, pravnih i sigurnosnih uslova, naš plan je da puštanje u rad portala bude u nekoliko odvojenih faza koje će u početku biti omogućeno za određene grupe korisnika. 

Danas 04.07.2018. godine je zvaničan početak rada BCX.ba, i web stranica je dostupna online. Svi posjetioci su u mogućnosti da pristupe osnovnom sadržaju, prouče uslove poslovanja, politiku privatnosti, pregledaju provizije i limite, te dobiju odgovor na često postavljana pitanja koja se tiču detalja o sajtu i načinu funkcionisanja.

Nakon stres testa i analize sadržaja produkcijske verzije, u roku od 3-4 dana, omogućićemo svim korisnicima fizičkim licima da kreiraju korisnički nalog, odnosno da ispune formular za registraciju.
Registracija korisničkih naloga pravnih lica, će biti omogućena naknadno, o čemu ćemo obavIjestiti korisnike putem web stranice i društvenih mreža.

Uporedo sa registracijom, odabraćemo od prijavljenih korisnika testnu grupu kojoj ćemo dopustiti pristup samoj platformi i koja će moći da pristupi verifikaciji naloga. Prednost će imati korisnici koji su se prijavili među prvima na društvenim mrežama i sa kojima već imamo komunikaciju, kako bi mogli da dobijemo što bolju povratnu informaciju od samih krajnjih korisnika.

Nakon uspješnog testiranja od strane testne grupe omogućićemo svim korisnicima da pristupe platformi i da krenu sa verifikacijom naloga. Zbog ograničenih ljudskih resursa, molimo korisnike da budu strpljivi pri verifikaciji. Učinićemo maksimum napora da korisničko iskustvo rada na našem portalu bude na visokom nivou.

Nakon što se uvjerimo u funkcionalnost kompletne platforme i kada se steknu svi tehnički uslovi , dozvolićemo korisnicima da koriste uslugu mjenjačnice, odnosno da kupuju i prodaju kriptovalute za Konvertibilne marke.

Nakon što se mjenjačnica pusti u funkciju, sledeći na redu je berzanski modul, odnosno dio koji omogućuje trgovanje parovima kriptovaluta.

Ovom prilikom želimo da Vas zamolimo prije svega za strpljenje. Takođe Vas molimo da nam šaljete svoje prijedloge, sugestije, kritike i komentare na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili putem društvenih mreža. Uz Vašu pomoć, želimo da kreiramo platformu koja će biti dostupna svima, i koja će na brz, jednostavan, transparentan i siguran način omogućiti da Blockchain tehnologija dobije svoje zasluženo mjesto, te da otvorimo mogućnost njene šire primjene i u našoj zemlji.

 

Vaš BCX.ba tim

 

Posebnu zahvalnost dugujemo : Bokiju Bitkoinu i profesoru, SkyDesigneru, Ruxu, Brki i svim ostalima koji su nam pomogli da kreiramo ovaj projekat.

 

Štampa