BCX i Lova su kreirali jedinstvenu, savremenu, multifunkcionalnu mobilnu android i iOS aplikaciju i na taj način objedinili sve svoje usluge pod jednom aplikacijom i jednim brendom pod nazivom Lova. Više o Lova aplikaciji možete saznati na web stranici www.lova.ba

Preuzmite Lova Android i iOS (Apple) aplikaciju klikom na ikonice ispod:

                    

BCX učestvovao na TMRW Conference 2022

Članovi BCX tima učestvovali su na najvećoj NFT/Crypto/Metaverse konferenciji u Evropi koja je u periodu od 13. do 15. maja održana u „BelExpo“ centru u Beogradu.

 

„TMRW Conference“ okupila je više od 2.500 posjetilaca, a mogućnost da konferenciju prate online imalo je 15.000 ljubitelja tehnologije.

Konferencija je okupila više od 100 govornika iz pomenutih oblasti među kojima je bio i direktor BCX-a, Nikola Klak.

Tokom trodnevnog programa eksperti iz najznačajnijih svjetskih kompanija u oblasti blockchain tehnologija, predstavnici NFT projekata te metaverse pioniri učesnicima su predstavili na koji način će ova revolucionarna tehnologija promijeniti svijet koji danas poznajemo.

Značaj konferencije je mnogo veći obzirom da je Metaverse panel održan prvi put u Evropi i drugi put u svijetu.

Pored ovog kvalitetnog programa, članovi BCX tima imali su priliku učestvovati u brojnim radionicama, panelima, VIP događajima i NFT premijerama, a u saradnji sa Exit festivalom, atmosferu je po završetku konferencije podigao Maceo Plex, jedan od vodećih stvaralaca elektronske muzike danas.

Budućnost je ovdje!

 


Štampa  

O nama

 

Usluge

 

Kontaktirajte nas

 
  • Email:info@bcx.ba
  • Telefon:+387 51 229 406
  • Adresa:Kralja Alfonsa XIII 26,
    78000 Banja Luka,
    Bosna i Hercegovina.

Pratite nas

 
©2020 DigitalAsset Managment. Sva prava zadržana. Dizajnirao DAM.
Image

Zakažite konsultacije