BCX Berza- Kako funkcioniše?

BCX berza - razmjena crypto u crypto
U nastavku je objašnjeno kako koristiti glavne usluge naše berze u tri koraka.

Verifikujte dokumente i kreirajte vaš novčanik

Nakon što se registrujete i verifikujete sve potrebne dokumente na našoj BCX platformi dobijate besplatne digitalne novčanike koji se nalaze u opciji ''Novčanici'' na vašem profilu. Kako bi kreirali novčanik za određenu kripto valutu potrebno je da kliknete na opciju ''Kreiraj Novčanik''. 
Nakon ovog koraka adresa novčanika se sistemski generiše te je spremna za korištenje.
Image
Image

Izvršite uplatu

Ukoliko želite da uplatite novac, kako bi kupili određenu kripto valutu potrebno je da uđete u opciju ''Novčanici'' na vašem profilu i sa desne strane u dijelu ''Moj KM novčanik'' kliknete na opciju ''Uplata''. Nakon toga se otvara prozor u kom unosite iznos koji želite uplatiti i idete na opciju ''Pošalji''. Klikom na ovu opciju dobićete instrukcije za plaćanje po kojim uplaćujete novac u vašoj banci. Kada ste popunili uplatnicu po ovim instrukcijama kliknete na opciju ''Potvrdi nalog''. 
Vaš nalog je sada potvrđen i sredstva će biti na vašem novčaniku nakon što uplata bude obrađena od strane banke.

Kupite ili prodajte kriptovalute na berzi

Kupovina i prodaja kriptovaluta na berzi se obavlja u opciji ''Berza'' na vašem profilu. Dostupno je 11 parova: LTC/BTC, ETH/BTC, BCH/BTC, ETC/BTC, BCH/ETH, ETC/ETH, LTC/ETH, ETH/USDT, BTC/USDT, LTC/USDT, BCH/USDT.
Prvi korak je da odaberete da li kupujete ili prodajete vaš kripto novac vodeći računa o stanju na računu koje je prikazano u gornjem desnom uglu prozora za kupovinu. Prilikom kupovine unosite cijenu i količinu po kojoj želite kupiti određenu kripto valutu, te imate opciju odabira trajanja vaše ponude(do opoziva-6 mjeseci, dnevni i do datuma). Klikom na opciju ''Kupi'' sistem izračunava parametre kupovnog naloga, a klikom na opciju "Potvrdi" izvršavate kupovinu. Procedura je ista prilikom Prodaje.

*Više informacija o korištenju BCX Berze se nalazi u meniju "Novosti" u dijelu "BCX tutorijali".

Image

Dopada vam se ovo? Otvorite račun i započnite ulagati.

O nama

 

Usluge

 

Kontaktirajte nas

 
  • Email:info@bcx.ba
  • Telefon:+387 51 229 406
  • Adresa:Kralja Alfonsa XIII 26,
    78000 Banja Luka,
    Bosna i Hercegovina.

Pratite nas

 
©2020 DigitalAsset Managment. Sva prava zadržana. Dizajnirao DAM.
Image

Zakažite konsultacije