O nama

O nama

Balkan Crypto Exchange je brend kompanije Digital Assets Management d.o.o. koja je nastala kao pionirski poduhvat na polju tržišta digitalne imovine i blockchain tehnologije u Bosni i Hercegovini. Obzirom da na prostoru Bosne i Hercegovine ne postoji pravno lice koje integralno spaja pomenute nove tehnologije sa klasičnim tržištem, osnivači su odlučili da iskoriste veliku priliku da na lokalnom tržištu svim fizičkim i pravnim licima u Bosni i Herzegovini omoguće učešće na tržištu digitalne imovine.

Digital Assets Management d.o.o. je kompanija koja je nastala iz potrebe da na domaćem tržištu ponudi kvalitetnu i sigurnu uslugu, kako u smislu posredništva u kupovini i prodaji digitalne imovine, tako i u razvoju softvera i platformi na osnovu Blockchain tehnologije, te edukacije i savjetovanja naših klijenata. Zaposlenici kompanije nastojaće da kvalitetno i pažljivo prate razvoj tehnologije i tržišta digitalne imovine te da adekvatno odgovore na nove trendove na polju tehnologije, trgovine i regulative.

Naziv kompanije: Digital Asset Management d.o.o. Banja Luka
Sjedište: Kralja Alfonsa XIII br. 26, 78000 Banja Luka
Matični broj (MB): 11168850
Poreski broj (JIB): 4404319930009
Web adresa: www.dam.ba
Image

Misija

Misija Balkan Crypto Exchange predstavlja obezbjeđivanje efikasne i sigurne infrastrukture za povezivanje ponude i potražnje za digitalnom imovinom i primjena blockchain tehnologije i kripto valuta na domaćem tržištu.

Vizija

Naša vizija je da Balkan Crypto Exchange postane efikasan i moderan servis na prostoru Bosne i Hercegovine i Balkana i lider u primjeni i razvoju tržišta digitalne imovine kao što je blockachain tehnologija i kripto valute.

Snaga BCX.ba

 

Bezbjednost i sigurnost

Podrška eksperata 24/7

Instant trgovanje 24/7

Besplatan novčanik

Naša priča

 
Image

Zakažite konsultacije