O nama

O nama

Balkan Crypto Exchange je brend kompanije Digital Assets Management d.o.o. koja je nastala kao pionirski poduhvat na polju tržišta digitalne imovine i blockchain tehnologije u Bosni i Hercegovini. Obzirom da na prostoru Bosne i Hercegovine ne postoji pravno lice koje integralno spaja pomenute nove tehnologije sa klasičnim tržištem, osnivači su odlučili da iskoriste veliku priliku da na lokalnom tržištu svim fizičkim i pravnim licima u Bosni i Herzegovini omoguće učešće na tržištu digitalne imovine.

Digital Assets Management d.o.o. je kompanija koja je nastala iz potrebe da na domaćem tržištu ponudi kvalitetnu i sigurnu uslugu, kako u smislu posredništva u kupovini i prodaji digitalne imovine, tako i u razvoju softvera i platformi na osnovu Blockchain tehnologije, te edukacije i savjetovanja naših klijenata. Zaposlenici kompanije nastojaće da kvalitetno i pažljivo prate razvoj tehnologije i tržišta digitalne imovine te da adekvatno odgovore na nove trendove na polju tehnologije, trgovine i regulative.
Balkan Crypto Exchange je prva kripto platforma koja je registrovana kao pružalac usluga povezanih sa virtuelnim valutama kod Komisije za hartije od vrijednosti. Uvjerenje možete preuzeti na ovom linku.

Naziv kompanije: Digital Asset Management d.o.o. Banja Luka
Sjedište: Kralja Alfonsa XIII br. 26, 78000 Banja Luka
Matični broj (MB): 11168850
Poreski broj (JIB): 4404319930009
Web adresa: www.dam.ba
Image

Misija

Misija Balkan Crypto Exchange predstavlja obezbjeđivanje efikasne i sigurne infrastrukture za povezivanje ponude i potražnje za digitalnom imovinom i primjena blockchain tehnologije i kripto valuta na domaćem tržištu.

Vizija

Naša vizija je da Balkan Crypto Exchange postane efikasan i moderan servis na prostoru Bosne i Hercegovine i Balkana i lider u primjeni i razvoju tržišta digitalne imovine kao što je blockachain tehnologija i kripto valute.

Uvjerenje kod Komisije za hartije od vrijednosti

Image

Snaga BCX.ba

 

Bezbjednost i sigurnost

Podrška eksperata 24/7

Instant trgovanje 24/7

Besplatan novčanik

Naša priča

 

O nama

 

Usluge

 

Kontaktirajte nas

 
  • Email:info@bcx.ba
  • Telefon:+387 51 229 406
  • Adresa:Kralja Alfonsa XIII 26,
    78000 Banja Luka,
    Bosna i Hercegovina.

Pratite nas

 
©2020 DigitalAsset Managment. Sva prava zadržana. Dizajnirao DAM.
Image

Zakažite konsultacije