BCX i Lova su kreirali jedinstvenu, savremenu, multifunkcionalnu mobilnu android i iOS aplikaciju i na taj način objedinili sve svoje usluge pod jednom aplikacijom i jednim brendom pod nazivom Lova. Više o Lova aplikaciji možete saznati na web stranici www.lova.ba

Preuzmite Lova Android i iOS (Apple) aplikaciju klikom na ikonice ispod:

                    

Registruj se na BCX kripto mjenjačnici!

Pozivamo Vas da kreirate vaš korisnički nalog na BCX.ba i da se registrujete na našu platformu. Nakon popunjavanja forme

za registraciju dobićete mail za potvrdu registracije i mail sa linkom za verifikaciju vaše e-mail adrese. Nakon klika za potvrdu, bićete u mogućnosti da se ulogujete na platformu.

Prije nego što budete mogli da koristite sve module, moraćete da prođete proces verifikacije, koji uključuje nekoliko koraka. Molimo vas, da dobro proučite instrukcije koje se nalaze uz polja za verifikaciju, te da podatke i dokumente koje šaljete provjerite prije slanja, kako ne bi bili odbijeni. Molimo vas, da u procesu unesete podatke identično kao na dokumentu (uključujući i slova čćšdžš itd). Proces verifikacije vrše administratori i za njega je potrebno određeno vrijeme, te Vas molimo za strpljenje.

U slučaju da imate problema u procesu verifikacije ili vam je potrebna pomoć, kreirajte tiket za podršku ili pošaljite poruku na tabu za podršku.

Video uputstva, i sam proces možete da vidite na sledećem linku...
 LINK

Željeli bismo da Vam skrenemo pažnju da čitav sistem još nije u potpunosti operativan, odnosno svi moduli nisu automatizovani, tako da modul mjenjačnice i berze nije trenutno dostupan. U toku testiranja će biti u funkciji, ali Vas molimo da modul mjenjačnice ne koristite bez dogovora sa administratorom. U slučaju da primjetite neki problem, grešku ili bug, ili imate neki prijedlog, molimo Vas da pošaljete poruku ili support ticket, ili da nas kontaktirate na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. .

U toku ove testne faze nam je neophodno da dobijemo što više povratnih informacija od Vas kao klijenata kako bi našu platformu učinili što boljom.

Vaš BCX


Štampa  
Image

Zakažite konsultacije