BCX i Lova su kreirali jedinstvenu, savremenu, multifunkcionalnu mobilnu android i iOS aplikaciju i na taj način objedinili sve svoje usluge pod jednom aplikacijom i jednim brendom pod nazivom Lova. Više o Lova aplikaciji možete saznati na web stranici www.lova.ba

Preuzmite Lova Android i iOS (Apple) aplikaciju klikom na ikonice ispod:

                    

Nova usluga: uplata na BCX i Lova novčanik putem kreditnih kartica

Dopuna BCX i Lova KM novčanika od sada je moguća i putem kreditnih kartica!

Prateći potrebe naših korisnika i slušajući njihove povratne informacije, radili smo na unapređenju i optimizaciji naših usluga, zbog čega smo jako srećni što sada nudimo još jedan način dopune vašeg digitalnog novčanika!

Novo rješenje je tu da vam olakša i ubrza svakodnevicu. Sada možete jednostavno prebaciti sredstva sa vaše kreditne kartice na digitalni novčanik u samo nekoliko klikova i uživati u našim uslugama bez ikakvih prepreka.

Bilo da želite da trgujete kriptovalutama na BCX platformi ili da koristite jednu od mnogobrojnih usluga Lova aplikacije, uz novi način uplate sredstava na vaš KM novčanik, sve mogućnosti su olakšane i ubrzane.

Nova usluga vam omogućava prenos sredstava sa kreditne kartice na digitalni novčanik gdje god da se nalazite – ako ste u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Njemačkoj, Austriji ili bilo kojoj drugoj zamlji svijeta, više nema prepreka da uživate u svijetu kriptovaluta na BCX-u ili u Lova pogodnostima.

Vaš BCX i Lova KM novčanik sada možete dopuniti na ukupno 8 načina:

➡ putem kreditnih kartica

➡ uplatom putem banke

➡ uplatom putem PayPal-a

➡ kupovinom Lova dopune

➡ kupovinom Lova bona

➡ putem Lova depozitrona

➡ xBon-om

➡ zamjenom kriptovaluta u KM

Ukoliko još niste preuzeli aplikaciju to možete uraditi na sljedećim linkovima: Lova za Android i Lova za iPhone.


Štampa  
Image

Zakažite konsultacije